Про підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут»

12 квітня 2024 року відбулося урочисте підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут».
Підписання угоди про співпрацю між закладами передбачає поглиблення взаємодії в різних напрямах діяльності, зокрема галузі технічних наук. Одним із головних аспектів є спільне проведення науково-дослідницьких заходів, конференцій, семінарів та інших подій, які будуть сприяти обміну знаннями й науковими проєктами, це розширить можливості щодо популяризації науки серед учнівської молоді Харківщини.
Співробітництво орієнтоване на сприяння розвитку інтегрованих наукових програм та проєктів, спільних досліджень та обміну інтелектуальними ресурсами, що дозволить активніше розвивати освітні та наукові можливості Харківської обласної МАН.
Також у межах підписаного договору фахівці НТУ «Харківський політехнічний інститут» залучатимуться до роботи в структурі наукових відділень та секцій на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.